Kom jij ook naar de openbaar toegankelijke openingsavond van Ku(n)stroute Zijpe aan Zee op vrijdag 10 juni

Met bijzondere caleidoscoopvoorstelling

Op vrijdag 10 juni om 19:45 uur start op het Dorpsplein in Groote Keeten, de opening van de 25ste editie van Kunstroute Zijpe. Het belooft een bijzondere avond te worden. Na de openingshandeling zullen de aanwezigen gezamenlijk, onder muzikale begeleiding, naar het strand van Groote Keeten lopen, alwaar een bijzondere caleidoscoopvoorstelling plaats zal vinden.


Opening (deel 1)
vrijdag 10 juni
Aanvang: 19:45 uur (deel 1)
Locatie: Dorpsplein Groote Keeten

Met optredens van: Onder Zeil, Duo Roma en het KeetKoor
Mevrouw Joke Kruit, wethouder gemeente Schagen, zal Ku(n)stroute Zijpe aan Zee officieel openen

 

Caleidoscoopvoorstelling (deel 2)
vrijdag 10 juni
Aanvang: ± 20:30 tot 21:30 uur (deel 2)
Locatie: Strand Groote Keeten bij paviljoen ‘t Klavertje Vier


De caleidoscoopvoorstelling, op het strand van Groote Keeten zal heel verrassend zijn. Duo Roma (muziek), KeetKoor (zang), Team Fryske Draeken (kunstvliegers), Silver Lining (muziek), Art.In.Motion (dans), Compagnie with Balls i.s.m. STUDIO noordholland (theater), Colet en Babette (harp en zang), COVERED&Friends (muziek) en Pardeux en Pardans (dans) zullen optreden en gezamelijk een bijzondere voorstelling tonen. Techniek: Rob den Dulk


Goed om te weten en om rekening mee te houden:
- Toegang is gratis.
- Alles is openbaar toegankelijk.
- Na de voorstelling kunnen de kunstwerken bij het paviljoen bezocht worden.
- Houdt qua kleding rekening met de weersomstandigheden.
- Er zijn geen zitplaatsen/stoelen. U kunt staan en/of een kleed/stoel meenemen.
- Bij slechte weersomstandigheden kan het niet doorgaan. Er zal in dit geval een alternatief binnenprogramma plaatsvinden. Gezien de beperkte ruimte is dit helaas alleen toegankelijk voor genodigden van Ku(n)stroute Zijpe aan Zee. Deze genodigden hebben een persoonlijke uitnodigingsmail ontvangen via: info@kunstroutezijpe.nl. Bij twijfel over het weer, check de website.


Het gehele programma, met de verschillende activiteiten en optredens, is te vinden via onze website www.kunstroutezijpe.nl/programma (https://www.kunstroutezijpe.nl/content/32052/download/clnt/101463_PROGRAMMAOVERZICHT_-_Ku(n)stroute_Zijpe_aan_Zee_2022.pdf). De komende periode zal er aanvullende informatie over de kunstenaars en artiesten op de site geplaatst worden. In het 1ste weekend van juni wordt de Festival Kunstkrant met het gehele programma van deze editie weer huis-aan-huis verspreid in de gemeente Schagen, zal de Kunstkrant eveneens op diverse locaties te vinden zijn en is de krant ook digitaal in te zien via onze website (https://www.kunstroutezijpe.nl/content/32052/download/clnt/101510_FestivalKunstKrant_-_Ku(n)stroute_Zijpe_aan_Zee_2022.pdf).

 

UITNODIGING - OPENING Ku(n)stroute Zijpe aan Zee - 10 juni 2022_ UITNODIGING - OPENING Ku(n)stroute Zijpe aan Zee - 10 juni 2022_